Een webapplicatie / website nodig? 

Dan bent u bij TecTronics aan het juiste adres! TecTronics is een jong bedrijf dat zich richt op de kleine zelfstandige, die gezien wil worden op internet.

TecTronics werkt met een aantal partners, die ieder een onderdeel onder hun hoede nemen. TecTronics neemt zelf het technische gedeelte voor haar rekening en verzorgt de communicatie tussen de eventueel andere partijen, zodat U topkwaliteit mag verwachten van het eindresultaat.

Deze partners zijn koplopers in hun vak, waardoor we maatwerk van hoge kwaliteit kunnen leveren.
Het grote voordeel voor u is, dat u maar met één partner te maken heeft die zorgt voor een perfect eindresultaat.

Het is mogelijk uw wensen als een turn-key project te laten realiseren. Heeft u een specifieke informatiebehoefte, dan kunnen we deze tijdens een oriënterend gesprek inventariseren. TecTronics kan alles leveren, van zeer eenvoudig tot zeer complex. Betaalbaar, beheersbaar en met uitstekende partners, zodat u gegarandeerd de oplossing krijgt die u nodig heeft.
Middels verschillende producten die in-huis zijn ontwikkeld, kunnen we u een breed scala aan functionaliteiten aanbieden die te maken hebben met het realiseren van een website en alle applicaties die daarachter moeten draaien.
Uiteraard zijn alle diverse tussenoplossingen mogelijk.

Kijk bij de portfolio om te zien, wat er reeds gerealiseerd is door TecTronics.

Direct naar de demo van het Content Management Systeem (CMS), klik hier. Of naar de pagina van de Demo-webshop: klik hier.

Vecht tegen SPAM


Webstats4U - Gratis web site statistieken Eigen homepage website teller

Get connected to Tec Tronics: