FAQ - Hulp bij de CMS 

Frequently Ask Questions

Handleiding: Versie 1.3
Handleiding: Versie 2.0

Bij het invoeren van de content tekst, kunt u paragrafen maken door op Enter te drukken en naar de volgende regel te gaan door op Shift-Enter te drukken.

 

Tips:

  • Als je een link maakt naar andere pagina (met de tag {link= ...} en je gebruikt deze om een plaatje, komt er een vervelende border (rand) eromheen. gebruik dan bijvoorbeeld {link=contact} {foto=21 border=0 w =120}{/ link} (gebruik ipv de {} de blokhaken)
  • Maak zo min mogelijk gebruik van de stylen, opmaak, grootte en lettertype. Dit veroorzaakt onrust op uw pagina, doordat er verschillende stylen door elkaar komen. De style wordt geregeld door de site zelf. Initieel wordt de opmaak geregeld. Als je dat veranderd wil zien, neem contact op met TecTronics, zodat dat voor de gehele site kan worden aangepast.
  • Maak zo min mogelijk gebruik van Word om teksten te realiseren. Met Word komen veel opmaak codes mee, die verstorend werken op de site. Heeft u de teksten reeds gemaakt in Word, kopieer dan eerst de teksten naar Notepad, waarna u ze daaruit kopieerd naar de CMS. U kunt ook de knop gebruiken in de CMS, die met het Word-logo erin (midden-in-boven-in).
  • Bij het gebruik van meerdere talen, gebruik voor de vertalingen dezelfde 'key' waarden, zodat geschakeld kan worden tussen de verschillende vertalingen.
  • Zet foto's niet bij de content zelf, maar in de foto-lijst. Deze foto-lijst kan men gebruiken om willekeurige foto's te tonen bij de content, door bij foto het woordje 'auto' te plaatsen (zie handleiding).

    Bij de content zelf zet men plaatjes wat specifiek bij dat onderwerp past en niet gebruikt kan worden op andere plaatsen. Bijvoorbeeld bij de contact gegevens, een foto van uzelf of uw team.

Get connected to Tec Tronics: