Web Producten 

De producten die we kunnen leveren zijn zondermeer samen te bundelen in een scala van diensten en activiteiten die tot een goed product zal gaan leiden, waar u een heel tevreden gevoel aan zult overhouden.

Bijna 100% van de klanten die we reeds hebben, komt weer terug voor vervolgopdrachten. Dit toont aan dat we naar volle tevredenheid van de klant en van TecTronics samenwerken aan een product waar u achter kunt staan.

Producten:

 • Integratie iDeal en andere betaalvormen in uw bestaande website.
  We doen dit in samenwerking met Sisow.
  • iDEAL slechts € 0,45 BTW vrij per geslaagde transactie
  • Batchkosten zijn gratis
  • Refund, transactie geheel of gedeeltelijk terugstorten, slechts € 0,15 BTW vrij
  • Meerdere online betaalmogelijkheden
  • Geen abonnement
  • Geen setupkosten
  • Direct in gebruik

  De goedkopere online betaalmodule van Sisow epay levert u, als webshophouder, uitermate veel voordelen! U betaald slechts € 0,45 per transactie, zonder extra bijkomende verplichtingen of kosten! Diverse online betaalsytemen kunnen door Sisow epay worden opgenomen in uw webshop. Denk hierbij aan iDeal, creditcard, Mister Cash en Direct eBanking. Met Sisow epay biedt u uw klanten een gebruiksvriendelijk maar bovenal veilig betaalsysteem. Dus: u maakt minder kosten en kunt meer investeren in bijvoorbeeld online marketing!
  Kijk voor meer informatie op: betalen met sisow-epay. of meld u direct aan bij Sisow en contact dan ons voor de integratie in uw website/webshop.

 • HOSTING:
  Prijzen varieren daarin sterk, dus vraag onze laatste prijzen op.
   

 • SHOP: Een webwinkel / e-commerce winkel kunnen we voor u implementeren. Een ervaren webdesigner kan de ontwerpen maken van de layout, de implementatie van de webwinkel software met eventueel betalings mogelijkheden, kunnen door ons worden verzorgd. We maken gebruik van webshop software vp-asp. Ga naar onze demo shop. Het is ook mogelijk een shop te realiseren op onze hosting. Dit is mogelijk vanaf € 49 per maand, inclusief webshop. Kies een lay-out uit onze voorbeelden. Setupkosten slechts € 99 euro. Opties: Google optimalisatie, Google Analytics, meerdere talen, andere valuta, iDeal integratie, etc, etc.

 • RESERVEREN: Een klant van ons had een reserveringssysteem nodig, waarvoor wij een combinatie hebben gemaakt van een systeem die reeds op internet te koop was en 'eigen' werk. Zeer bruikbaar voor het on-line laten registreren van afspraken. Groot voordeel is het automatisch afspraken laten maken door uw klanten. Uiterst kilantvriendelijk en u bent 24/7 uur open! Koppelingen met outlook is mogelijk.
  Evenals is het mogelijk bijvoorbeeld een seminar / workshop te organiseren, de genodigden kunnen zich registreren (bijvoorbeeld met parallel sessies) en u kunt zelfs laten afrekenen, zover dit nodig is natuurlijk. Hierbij zijn verschillende combinaties mogelijk. Hier is een demo van in de maak.

 • CMS: Een CMS (Content Management Systeem) is een binnenshuis ontworpen applicatie die achter uw website wordt gebouwd en waarmee u uw content (informatie op uw site) kunt updaten, zonder dat daar iets voor geprogrammeerd dient te worden. De CMS wordt op uw website gezet, zodat u overal ter wereld uw website kunt veranderen.
  U kunt dit proberen op onze DEMO pagina's van onze CMS. KIlik hier om naar de DEMO pagina te gaan. De content wijzigen kunt u hier. Inloggen met username: demo, password: demo.
  Een handleiding kunt u hier downloaden.

  Verder hebben we verschillende versies voor verschillende type gebruikers. Een basic versie, pro versie en een weblog versie.

  Ook is er een mogelijkheid om een OpenSource CMS (Typo3) te (laten) installeren door TecTronics. Typo3 ondersteunt o.a. Usermanagement (Auteurs en autorisators) en veel, veel meer. Kijk daarvoor op de features lijst van Typo3.

 

 • RSS feed reader of creator op uw site. Dit betekendt dat u extern nieuws op uw site kan plaatsen of nieuws kunt aanbieden.  


 

 • FORUM: Hiervoor wordt een (gratis) PublicDomain forum gebruikt (PhpBB) om dit op te bouwen. Meestal wordt hieraan wat gemodificeerd om het voor de klant optimaal te maken.
  Kijk voor een voorbeeld (bestaande site) op de pagina's van phpBB: http://www.phpbb.com/phpBB/
  Kijk voor de Administrator pagina's op: http://www.phpbb.com/admin_demo/index.htm

 

 • NIEUWSBRIEF: Er wordt standaard een nieuwsbriefsysteem meegeleverd, waarmee visitors zich kunnen laten registreren. Er wordt een mailtje naar de visitor gestuurd en u kunt in de administratiepagina's de visitors beheren en een document maken (nieuwsbrief) en deze laten versturen. 

 

 • BLOG/NIEUWS module: Er is een BLOG/NIEUWS Module aanwezig om (dagelijkse) updates op uw site te ondersteunen.

 

 • SURVEY module: Een Survey module stelt u in staat om vragenlijsten te realiseren voor uw klanten, zodat u inzicht krijgt in de gedachten van uw klanten.
  Klik hier om een demo-survey uit te proberen. Klik hier om het invoerscherm te zien.

 

 • POLL: Een stem uit laten brengen kan ook, deze software is ook aanwezig.  

Get connected to Tec Tronics: